appellation_controlee_overzicht

The Club is een private vereniging die voor haar leden/bezoekers het ontdekken en vervolgens genieten van sterke dranken, wijnen en champagne tot doel stelt. Hiervoor staan een prachtige lounge en dito tuinbar ter beschikking.

De keuze van onze dranken wordt in eerste instantie bepaald door de kwaliteit. Marketing gehypte producten moet u bij ons niet verwachten. De ambachtelijkheid en kleinschaligheid van de productie vormen hierbij een belangrijke factor in de selectie van onze dranken. Onze bar bevat dan ook menig exclusief product zodat liefhebbers zich hier als een vis in het water voelen.

Alles wordt geschonken en gedegusteerd in een sfeervolle en rustige omgeving terwijl er genoten wordt van latino, jazz en lounge muziek.

club1

montecristo

Gezien het private karakter van The Club is lidmaatschap na enige bezoeken een vereiste. Bezoekers worden tijdens de Clubavonden in de gelegenheid gesteld om de sfeer én aanpak te verkennen vooraleer lid te worden (status Bezoekend Lid).

Het vast lidgeld per jaar bedraagt 150 EUR.

We organiseren geregeld events waarbij lidmaatschap geen vereiste is zodat u de sfeer zelf kan opsnuiven. Zo is er iedere dinsdag onze Moments to Chill en iedere laatste vrijdag van de maand de PreWeekend van 17u30 tot… Alle events worden tijdig aangekondigd via onze eventkalender op de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published.